Luni, 23 noiembrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Supa crema de dovleac si crutoane cu seminte = 9 lei /400 gr
3. Ciorba cu perisoare = 9 le/400gr
4. Ciorba de pasare cu taitei de casa = 9 lei /400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei = 18 lei
1. Ciorba de pasare cu taitei de casa
2. Crap prajit cu mamaliguta si mujdei

Meniul zilei vegetarian = 18 lei (post)
1. Supa crema de dovleac si crutoane cu seminte
2. Ciuperci proaspete , fasole verde pastai sotate cu rosii proaspete servite cu orez basmatti

Fel Principal :
1. Pulpe de rata cu varza la cuptor servite cu lipie calda si ardei iute = 22 lei portia
2.Brocolii proaspat si baby carots sote , dovleac copt serviti ciu piure de telina si pastarnac = 18 lei portia (post)
3. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
4. Salata cu avocado, baby spanac si legume proaspete (post) =18 lei portia
5. Pui(300 gr) la ceaun , cartofi inabusiti cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
6. File de somon(150 gr) cu mix de salate si sos pregatit cu lamaie, ulei de masline si busuioc verde = 24 lei/ portia
7. Crap romanesc de dunare prajit servit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
8. Pastrama de oaie (300 gr) cu mamaliguta si muraturi asortate = 22 lei portia
9. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
10. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
11. Aripioare marinate in sos soya si ghimbir ,pregatite pe gratar servite cu orez prajit = 18 lei portia
12. Snitel din cotlet de porc cu piure de cartofi si salata de rosii cu telemea= 18 lei portia
13. Burritos vegetarian cu fasole rosie , avocado si rosii proaspete = 16 lei portia
14. File de dorada(150 gr) cu legume prospete sotate in ulei de masline ,ghimbir si putin usturoi = 24 lei portia
15. Tagliatele cu pancetta , morcov baby ciuperci proaspete ,smantana si parmezan = 18 lei portia
16. Burritos cu anticot de vitel usor picant = 18 lei portia /300gr
*** optional sos salsa usor picant sau sos de smantana cu branza cedar = 2.5 lei/ 80 ml
17. File de pastrav(150 gr) in crusta de fulgi de porumb cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei
18. Pitti panna ( ceafa de porc(300 gr)la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari = 22 lei portia

Desert:
Clatite cu dulceata = 8 lei portia (doua bucati)
Tiramisu = 8 lei /150 gr
Placinta cu dovleac = 4 lei /100 gr