Luni, 22 februarie 2016

Categories:Oferte

supa-de-pui-cu-taiteii-de-casa-si-morcov1. Ciorba de legume proaspete cu loboda si verdeturi = 9 lei/400gr
2. Ciorba de perisoare = 9 lei / 400 gr
3. Supa de pui a la grec = 9 lei / 400 gr
4. Ciorba de vacuta cu legume proaspete = / 400 gr
5. Ciorba de pasare cu taitei de casa 9 lei /400 gr
5. Ciorba de afumatura cu cartofi = 9 lei / 400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie

Meniul zilei = 18 lei
1. Ciorba de pasare cu taitei de casa
2. Snitel pane din cotlet de porc , cartofi aurii si telemea

Meniul zilei vegetarian = 18 lei
1. Ciorba de legume proaspete cu loboda si verdeturi
2. Placinta cu spanac proaspat si salata greceasca

Fel principal
1. Piept de pui pe gratar servit cu placinta de spanac si salata de rosii = 19 lei
2. File de somon pe grill servit cu salata verde si lamaie = 24 lei portia
3. Salata cu piept de pui, branzeturi asortate , sos de iaurt cu menta si lipie calda = 18 lei portia
4. Pastrama cu mamaliguta, telemea si gogosari = 22 lei
5. File de pastrav in crusta de fulgi de porumb ( 250 gr) servit cu mamaliguta si sos lipovenesc = 24 lei portia
6. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
7. Pui la ceaun, cartofi cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
Frigarui-Dukan-de-pui-cu-ciuperci-300x2118. File de dorada servit cu legume proaspete sote = 24 lei portia
9. Crap romanesc de dunare prajit cu mamaliguta si mujdei = 22 lei portia
10. Coasta de porc la gratar servita cu garnitura de varza la cuptor = 19 lei portia
11. Piept de curcan pe grill servit cu orez negru pregatit cu rosii cherry , ciuperci proaspete si baby spanac si sos de smantana = 22 lei portia
12. Salata cu piept pui si si avocado cu lipie calda si dressing special = 19 lei portia
13. Frigarui de curcan servite cu legume proaspete pregatite pe gratar = 22 lei portia
14. Legume proaspete pregatite pe gratar servite cu cartofi copti in coaja asezonati cu unt, usturoi si ulei de masline = 18 lei portia
15. Mancare de urzici cu ou si mamaliguta = 18 lei portia
31-TIRAMISU16. Salata boeuf servita cu pulpe de pui la gratar si castraveciori murati= 18 lei portia
17. Rasol de vita cu legume proaspete si hrean = 22 lei portia
18. Calamari pane serviti cu sos de lamaie , usturoi si busuioc verde = 22 lei portia

Desert
Tiramisu = 8 lei
Clatite cu dulceata de caise = 8 lei portia
Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei / 100gr
Placinta cu mere si nuci = 4 lei/ 100 g