Luni, 21 septembrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Ciorba de perisoare cu legume proaspete = 9 lei/ 400 gr
3. Supa crema cu linte rosie cu menta si coriandru = 9 lei/ 400 gr
4. Bors lipovenesc de peste = 9 lei /400gr
5. Ciorba din ciolan proaspat de porc dreasa cu ou = 9 lei / 400gr
6. Ciorba de curcan cu taitei de casa = 9 lei / 400gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei
1. Ciorba din ciolan proaspat de porc dreasa cu ou
2. Ficatei trasi la tigaie (200 gr)cu piure de cartofi si salata de varza rosie

Meniul zilei vegetarian
1. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru
2. Ciuperci proaspete coapte pe gratar , orez sarbesc si salata taranesca de rosii , castraveti si ardei gras

Fel Principal :
1. Sarmalute cu carne in foi de vita cu iaurt si lipie calda = 16 lei portia
2. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
3. Crap prajit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
4. Pulpe de pui dezosata( 200 gr) la gratar , lipie cu usturoi si salata fatoush = 19 lei portia
5. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
6. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
7. Frigarui din pulpa dezosata de curcan si salata mediteraneana = 19 lei portia
8. Pitti panna ( ceafa de porc(300 gr)la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari = 25 lei portia
9. Pastrav (150 gr) in crusta de fulgi de porumb cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia
10. File de somon cu orez basmatti si legume proaspete sote si lamaie = 24lei /portia
11.Salata cu pui si avocado si dressing special = 18 lei portia
12. Ciulama cu pui si mix de ciuperci cu mamaliguta = 18 lei portia
13. File de dorada (200 gr) la gratar cu mix de salata si sos de lamaie – 24 lei portia
14. Ficatei trasi la tigaie cu piure de cartofi si salata de varza = 18 lei/ portia
15. Porc cu ghimbir si noodless usor picant = 18 lei portia
16. Ceafa de porc(250 gr) la gratar , cartofi taranesti si castraveti murati = 19 lei portia
17. Asortiment de carnuri la tigaie cu orez basmatti = 19 lei portia
18. Ciuperci proaspete coapte pe gratar , orez sarbesc si salata taraneasca cu rosii , castraveti si ardei gras = 16 lei portia

Desert :
Tiramisu 8 lei
Clatite cu dulceata = 6 lei portia