Luni, 2 noiembrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Ciorba de perisoare cu legume proaspete = 9 lei/ 400 gr
3. Ciorba cu ciolan proaspat de porc = 9 lei /400 gr
4. Ciorba de pasare cu taitei 9 lei / 400gr
5. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei
1. Supa de pui a la grec
2. Varza la cuptor servita cu carnati taranesti afumati

Meniul zilei vegetarian
1. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru
2. Salata cu orez negru si ciuperci

Fel Principal :
1. Pastrama de oaie(250) gr cu mamaliguta si gogonele = 24 lei portia
2. Rasol de vita cu legume proaspete si hrean = 22 lei portia
3. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
4. Pitti panna ( ceafa de porc(300 gr)la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari = 25 lei portia
5. Ciulama cu pui si mix de ciuperci cu mamaliguta = 18 lei portia
6. File de dorada (200 gr) la gratar cu mix de salata si sos de lamaie – 24 lei portia
7. Ficatei trasi la tigaie cu piure de cartofi si salata de varza = 18 lei/ portia
8. Salata cu pui , avocado si dressing special = 18 lei portia
9. Asortiment de carnuri la tigaie cu orez basmatti = 19 lei portia
10. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
11. File de somon cu orez basmatti si legume proaspete sote = 24 lei portia
12. Midii proaspete cu vin alb si lipie calda = 25 lei portia
13. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
14. Frigarui de pui si salata mediteraneana = 18 lei portia
15. Snitel din cotlet de porc cu piure de cartofi si salata de rosii = 18 lei portia

Desert:
Clatite cu dulceata = 8 lei portia (doua bucati)
Placinta cu dovleac = 4 lei/100 gr
Tiramisu = 8 lei /150 gr