Luni, 16 noiembrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Supa crema de rosii cu gnochii de cartofi ,busuioc verde si crutoane cu mozzarella = 9 lei /400 gr
3. Ciorba de pasare cu taitei de casa = 9 le/400gr
4. Ciorba acra din ciolan proaspat de porc = 9 lei/400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei = 18 lei
1. Ciorba de pasare cu taitei de casa
2. Pulpa de vitel cu vin rosu sau pulpa de pui dezosata cu vin rosu servite cu piure de cartofi

Meniul zilei vegetarian = 18 lei (post)
1 . Supa crema de rosii cu gnochii de cartofi si busuioc verde
*** in cazul in care nu doriti ca meniul sa nu fie de post puteti comanda si crutoanele cu mozarella pentru aceasta supa crema
2. Snitele din dovlecei servite cu piure de telina si mazare

Fel Principal :
1. Ciolan proaspat la cuptor cu bere neagra servit cu piure de cartofi si salata de varza murarata = 24 lei portia
2. Crap prajit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
3. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
4. Pulpa de vitel cu vin rosu servita cu piure din telina si mazare verde = 22 lei portia
5. Pui la ceaun , cartofi inabusiti cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
6. Ficatei trasi la tigaie cu piure de cartofi si salata de varza = 18 lei/ portia
7. Salata cu pui , avocado si dressing special = 18 lei portia
8. Pastrama cu mamaliguta si muraturi asortate = 22 lei portia
9. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
10. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
11. Frigarui de pui si salata mediteraneana cu legume proaspete si ananas = 18 lei portia
12. Snitel din cotlet de porc cu piure de cartofi si salata de rosii cu telemea= 18 lei portia
13. Snitele din dovlecei , pregatite cu ulei de masline si menta servite cu piure de telina si mazare = 18 lei portia
14. File de dorada cu legume prospete sotate in ulei de masline ,ghimbir si putin usturoi = 24 lei
15. Tagliatele cu pancetta , morcov baby ciuperci proaspete ,smantana si parmezan = 18 lei portia
16.Lasagna cu sos bolognez servita cu salata verde si castraveti cu crema balsamica = 18 lei portia
17. Saramura de crap cu mamaliguta = 22 lei portia
18 .Pitti panna ( ceafa de porc(300 gr)la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari = 22 lei portia

Desert:
Clatite cu dulceata = 8 lei portia (doua bucati)
Tiramisu = 8 lei /150 gr