Luni, 11 ianuarie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei / 400 gr
2. Ciorba de perisoare = 9 lei/400 gr
3. Bors lipovenesc de crap = 9 lei/400 gr
4. Ciorba acra de curcan cu taitai de casa
5. Supa greceasca cu linte verde = 9 lei /400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei 18 lei
1. Ciorba de perisoare
2. Crap prajit cu mamaliguta si mujdei

Meniul zilei vegetarian 18 lei
1. Supa greceasca cu linte verde
2. Cascaval pane cu cartofi pai si salata de rosii

Fel Principal :
1. File de somon(150 gr) servit cu mix de salata verde si sos de lamaie = 24 lei portia
2. Lasagna cu sos bolognese gratinata in cuptor = 19 lei portia
3. File de dorada(150 gr) cu legume proaspete sote = 24 lei portia
4. Crap (300 gr)prajit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
5. Cascaval pane cu ficatei de pasare trasi la tigaie cu putin usturoi= 19 lei portia
6. Pastrama de oaie(250 gr) cu mamaliguta = 22 lei portia
7. Salata cu avocado ,rosii cherry si legume proaspete cu dressing dulce acrisor = 18 lei portia
8. Pastrav prajit cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia
9. Salata cu piept de curcan ,branzeturi asortate , sos de iaurt cu menta si lipie calda = 18 lei portia
10. Spaghete carbonara servite cu lipie cu mozarella si usturoi = 19 lei portia
11. Coaste de porc la gratar servite cu cartofi gratinati = 22 lei portia
12. Asortiment de carnuri la tigaie cu sos dulce acrisor servit cu orez basmatti = 19 lei portia
13. Saramura din crap romanesc de dunare cu mamaliguta..= 22 lei portia
14. Tigaie picanta cu pui si lipie cu cascaval = 25 lei portia
15. Pitti panna ( ceafa de porc la tigaie, cartofi pai , ou si telemea) =25 lei portia
16.Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete =22 lei
17. Pui la ceaun , cartofi cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
18. Pulpe de pui la gratar cu salata fatoush si lipie libaneza= 19 lei portia

Desert
Tiramisu = 8 lei
Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei /100 gr