Luni, 10 octombrie 2016

Categories:Oferte

Oferta Zilei ~ Luni, 10 octombrie 2016


Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


Supe/Ciorbe:

ciorba-de-pui-cu-taitei-de-casa1. Ciorba acra cu ciolan proaspat de porc dreasa cu ou = 9 lei / 400 gr
2. Supa de pui a la grec = 9 lei / 400 gr
3. Ciorba cu perisoare = 9 lei/400 gr
4. Ciorba de vacuta cu legume proaspete = 9 lei 400 gr
5. Supa de fasole cu bacon( optional) = 9 lei portia
6. Ciorba de pasare cu taitei de casa=9 lei/ 400 gr
7. Ciorba radauteana de pui = 9 lei/400 gr
8. Bors lipovenesc de crap cu usturoi si leustean verde = 9 lei/ 400 gr
**** în prețul afișat aveți inclusă și o jumătate de lipie

Meniul zilei = 18 lei

625563_208887259294886_1476824041_n1. Ciorba de pasare cu taitei de casa ___sau ___ bors lipovenesc de crap cu usturoi si leustean verde
2. Pitti panna ( ceafa de porc la tigaie, cartofi pai , ou si telemea)

Meniul zilei vegetarian = 18 lei

1. Supa crema de telina cu dovlecei
2. Mix de ciuperci proaspete sotate , fasole verde pastai si bulgur ( grau spart) cu fidea prajita

Mancaruri gatite romanesti

sarmalute-cu-mamaliguta1. Sarmalute carne in foi de varza cu mamaliguta = 18 lei portia ( include ardei iute si smantana)
2. Tocanita de purcel , salata de varza rosie si lipie calda = 18 lei portia
3. Varza calita cu coasta de porc dezosata la gratar = 18 lei portia ( include lipie sau mamaliguta, ardei iute)

Preparate la gratar

Pulpa_de_porc_la_tava_cu_slanina_usturoi_si_salvie1. Pui la jar, mămăliguță și mujdei cu unt și mult pătrunjel verde = 6 lei / 100g
2. Muschiulet de porc impanat ( 200 gr) cu costita si usturoi , servit cu piure de cartofi si castraveciori murati = 22 lei portia
3. Ceafa de porc la jar ( 200 gr) servita cu cartofi taranesti si castraveciori murati = 22 lei portia
4. Cotlet de porc in crusta de sare , cartofi pai , rosii coapte si parmezan = 22 lei portia
5. Piept de curcan ( 200 gr) la gratar servit cu orez negru , ciuperci proaspete si sos de smantana cu crema balsamica= 22 lei portia

Preparate din peste si fructe de mare

bors-de-somn1. Crap romanesc de dunare prajit servit cu mamaliguta si mujdei de usturoi = 22 lei portia
2. File de pastrav ( 200 gr) in crusta de fulgi de porumb servit cu mamaliguta si sos lipovenesc cu rosii proaspete, usturoi si patrunjel verde = 24 lei portia
3. File de dorada proaspata ( 150 gr) servita cu legume proaspete sote si sos de lamaie cu unt si patrunjel = 24 lei portia
4. Saramura de crap cu legume coapte si mamaliguta = 22 lei portia
5. File de salau ( 200 gr)parizian , cartofi sotati si sos de capere cu unt si patrunjel verde = 24 lei portia

Preparate la tigaie

IMG_1098-21. Plăcintă irlandeză cu pui, praz și sos smântână = 22 lei / portia
2. Ciulama cu pui si ciuperci proaspete servita cu mamaliguta coapta = 18 lei portia
3. Fasole mexicana cu antricot de vitel tocat , salsa picanta servita cu lipie tortilla = 22 lei
4. Ficăței de pui (250g) trași la tigaie cu putin usturoi, serviți cu piure de cartofi și salată de varză roșie = 19 lei / porția
5. Tigaie picanta de pui sau din muschiulet de porc servita cu lipie cu cascaval = 30 lei portia
6. Pulpe de pui caramelizate in sos soya si zahar brun , legume cu susan usor picante si orez basmatti
7. Pui la ceaun , cartofi inabusiti cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia

Salate

salata-greceasca-din-pui-si-avocado1. Salată cu piept pui și avocado cu lipie caldă și dressing special = 19 lei portia
2. Salata cu pui si branzeturi fine servita cu lipie calda si sos de iaurt cu menta= 18 lei portia
3. Salata vesela cu piept de curcan , avocado , mango si ananas cu freasing special = 18 lei portia
4. Salata cu ton = 18 lei portia
5. Salata caesar cu bacon , sos de smantana , parmezan si lipie calda = 18 lei portia

Recomandarile noastre

caras-proaspat-prajit-cu-mamaliguta-si-mujdei-de-usturoi1. Porchetta ( Rulada de porc la cuptor, servita cu piure de cartofi, crema de trufe si reductie vin rosu) = 24 lei/ portia 150 gr
2. Caras tavalit prin malai , prajit , servit cu mamaliguta si mujdei de usturoi = 16 lei portia
3. Lasagna cu sos bologness gratinata in cuptor = 20 lei portia
4. Friptura de miel la tava servita cu cartofi aurii la cuptor si sos brun spaniol= 28 lei portia
5. Pulpe de pui (150 gr) la gratar , salata boeuf , telemea de vacuta si rosie natur = 19 lei portia
6. Ciolan proaspat gatit in bere neagra, cu piure de cartofi si salata varza murata= 35 lei/ portia 600 gr
7. Pastrama de oaie(la gratar sau tigaie) cu mamliguta si salata de gogosari= 28 lei portia

Desert

31-TIRAMISU1. Clătite cu dulceață = 8 lei / porția (două bucăți)
2. Papanași cu smântână și dulceață = 10 lei / porția (2 papanasi)
3. Tort de mere si sos caramel = 6 lei /portia
4. Orez cu lapte si baton de scortisoara = 6 lei portia
5. Tiramisu = 8 lei / portia

 
* imagini cu titlu de prezentare
 

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00

 
 

CONSUMATORII CARE SUFERĂ DE ANUMITE ALERGII SUNT SFĂTUIŢI SĂ CONSULTE PERSONALUL CU PRIVIRE LA PRODUSELE / FELURILE DE MÂNCARE / BĂUTURILE CE CONŢIN COMPONENTE ALERGENE.