Luni, 10 august 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Bors pescaresc de crap cu leustean verde si ardei iute = 9 lei /400 gr
3. Ciorba din ciolan proaspat de porc dreasa cu ou = 9 lei/400 gr
4. Supa crema de rosii cu busuioc verde si gnochii de cartofi = 9 lei
*** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei 18 lei
1. Ciorba din ciolan proaspat de porc dreasa cu ou
2. Ardei umpluti cu carne si sos de tomate

Meniu vegetarian
1. Supa crema de rosii cu busuioc verde si gnochii de cartofi
2. Salata orientala cu dovlecei si vinete pane

Fel Principal :
1. Midii proaspete in sos de vin alb cu unt, patrunjel verde si lipie calda = 25 lei portia / 500 gr
2. Salata cu pui si branzeturi fine servita cu lipie calda = 18 lei
(lipie inclusa)
3. File de dorada(150 gr) cu salata verde si dressing cu ulei masline , lamaie si usturoi = 22 lei portia
4. Pulpe de pui dezosata( 250gr) la gratar , lipie cu usturoi si salata fatoush = 19 lei portia
5. Snitel din cotlet de porc( 150 gr) / cartofi pai si salata de rosii cu telemea = 18 lei portia
6. File de somon(150 gr) cu legume proaspete sote = 22 lei
7. Pui la ceaun cu mamaliguta si cartofi prajiti = 18 lei portia
8. Lasagna din carne de pasare gratinata in cuptor =18 lei
9. Frigarui de curcan( 250 gr) cu salata mediteraneana = 19 lei portia
10. Ardei umpluti cu carne serviti cu iaurt si lipie calda = 18 lei portia
11. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
12. Aripioare de pui cu ghimbir servite cu orez prajit = 18 lei portia
13. Lasagna de pui gratinata in cuptor = 18 lei portia
14. Pastrav (150 gr) in crusta de fulgi de porumb cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia
15. Asortiment de carnuri la tigaie cu orez basmatti – 19 lei portia
16. Saramura de crap(300 gr) romanesc de Dunare cu mamaliguta = 22 lei portia

Desert
Tiramisu = 8 lei / portia
Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei / 100 gr
Placinta cu mere si nuci = 4 lei / 100 gr