Luni, 1 iunie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400 gr
2. Ciorba din ciolan proaspat de porc = 9 lei /400 gr
3. Ciorba de pasare cu taitei de casa = 9 lei 400 gr
4. Supa turceasca cu linte rosie , menta si coriandru = 9 lei/ 400gr

Fel principal
1. Saramura de crap (300gr) cu mamaliguta = 19 lei portia
2. Piti panna (ceafa de porc (250 gr) trasa la tigaie , cartofi pai , ou si telemea) = 20 lei portia
3. Penne rigatte cu brocolli proaspat , ciuperci si smantana = 18 lei
4. Asortiment de carnuri cu orez basmatti = 19 lei portia
5. Lasagna cu sos bologness = 19 lei portia
6. Salata cu pui si branzeturi fine servita cu lipie calda = 18 lei
7. Placinta irladeza cu praz si pui = 22 lei portia
8. Salata cu pui . avocado. baby spanac si rodii = 18 lei portia
9. Crap prajit (300gr) cu mamaliguta si mujdei = 15 lei portia
10. Snitel de porc pane cu cartofi prajiti si salata de rosii si telemea = 18 lei portia
11. Placinta cu spanac, piept de pui si salata greceasca = 19 lei
12. Ficatei de pui la tigaie cu piure si salata de varza = 18 lei portia
13. Pui la ceaun cu mamaliguta si mujdei = 18 lei portia
14. Cotlet de porc in crusta de sare , cartofi pai rosii coapte si parmezan = 22 lei portia
15. Salata de leguminoase , ou si ansoa servita cu lipie calda = 18 lei portia

DESERT
1. Placinta cu mere si nuci = 4 lei /.100 / gr
2. Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei /100gr
3. Tiramisu = 8 lei