Joi, 8 octombrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Ciorba de perisoare cu legume proaspete = 9 lei/ 400 gr
3. Ciorba de vacuta cu legume proaspete = 9 lei/ 400 gr
4. Ciorba de burta cu ciocanele = 10 lei/400 gr
5. Ciorba de pasare cu taitei de casa = 9 lei/400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei
1. Ciorba de pasare cu taitei
2. Snitel de porc cu piure de cartofi

Meniul zilei vegetarian
1. Ciorba de zarzavat
2. Orez sarbesc cu ciuperci la gratar

Fel Principal :
1. Lasagna cu pui gratinata in cuptor = 19 lei portia
2. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
3. Crap prajit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
4. Pulpe de pui dezosata( 200 gr) la gratar , lipie cu usturoi si salata fatoush = 19 lei portia
5. Pastrav ( 150 gr) in crusta de fulgi de porumb cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia
6. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
7. Pitti panna ( ceafa de porc(300 gr)la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari = 25 lei portia
8. Placinta cu spanac , piept de pui la gratar si salata de rosii = 19 lei portia
9. Ciulama cu pui si mix de ciuperci cu mamaliguta = 18 lei portia
10. File de dorada (200 gr) la gratar cu mix de salata si sos de lamaie – 24 lei portia
11. Ficatei trasi la tigaie cu piure de cartofi si salata de varza = 18 lei/ portia
12. Snitel din cotlet de porc ,piure de cartofi si salata de rosii cu telemea= 18 lei portia
13. Ceafa de porc(250 gr) la gratar , cartofi taranesti si salata de varza proaspata = 19 lei portia
14. Asortiment de carnuri la tigaie cu orez basmatti = 19 lei portia
15. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
16. File de somon cu orez basmatti si legume proaspete sote = 24 lei portia

Desert :
Clatite cu dulceata = 6 lei portia