Joi, 7 mai 2015

Categories:Oferte

1. Ciorba de vacuta = 9 lei /400 gr
2. Supa de pui a la grec = 9 lei /400 gr
3. Ciorba de zarzavat cu verdeturi = 9 lei/ 400 gr
4. Supa crema de rosii cu gnochii de cartofi si busuioc verde = 9 lei/ 400 gr
5. Ciorba de perisoare = 9 lei/ 400 gr
*** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei
1. Ciorba de perisoare
2. Pulpe de pui la cuptor cu orez sarbesc
** in pretul meniului aveti incluse si doua cornuri

Meniul zilei vegetarian
1. Ciorba de zarzavat cu verdeturi
2. Orez sarbesc , ciuperci proaspete sote si salata de rosii si castraveti

Fel principal
1. Placinta cu spanac , piept de pui la gratar si salata de rosii = 19 lei portia
2. Cotlet de berbecut la gratar . cartofi pai si rosii coapte = 24 lei portia lei portia
3. Cas afumat tras la tigaie cu ulei de masline si salata greceasca = 18 lei portia ( Produs vegetarian)
4. Pastrama de oaie cu mamaliguta = 19 lei portia
5. Rasol de vitel cu legume proaspete si hrean = 19 lei portia
6. Pulpa de pui(200 gr) dezosata la gratar cu salata fatoush = 19 lei portia
7. Salata cu pui si branzeturi fine servita cu lipie calda = 18 lei
8. Lasagna cu sos bolognese = 18 lei
9. Placinta irladeza cu pui = 22 lei portia
10. Saramura de crap cu mamaliguta = 19 lei portia
11. Pulpe de pui la cuptor cu orez sarbesc si salata verde .= 19 lei
12. FIle de dorada ,cartofi sote cu spanac proaspat = 22 lei portia
13. Antricot de vitel Montbeliarde , ciuperci proaspete sote si salata verde = 12 lei / 100 gr
14. Crap prajit cu mamaliguta si mujdei = 18 lei
15. File de pastrav in crusta de fulgi de porumb cu mamaliguta si sos lipovenesc = 19 lei portia

DESERT
1. Placinta cu mere si nuci = 4 lei /.100 / gr
2. Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei/ 100 gr
3. Tiramisu = 8 lei/ 150 gr