Joi, 30 aprilie 2015

Categories:Oferte

1. Ciorba de burta cu ciocanele = 9 lei/400 gr
2. Supa de pui a la grec = 9 lei /400 gr
3. Ciorba de perisoare = 9 lei /400 gr
4. Supa crema de legume = 9 lei /400 gr
*** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei
1. Supa de pui ala grec
2. Pitti panna (ceafa de porc la tigaie . cartofi pai ,ou si telemea)
** in pretul meniului aveti incluse si doua cornuri

Meniul zilei vegetarian
1. Supa crema de legume
2. Ciuperci proaspete pe gratar , orez sarbesc si salata taraneasca

FEL PRINCIPAL
1. Placinta cu spanac , piept de pui la gratar si salata de rosii = 19 lei portia
2. Pui la ceaun cu rozmarin , usturoi si mamaliguta = 18 lei portia
3. Cas afumat tras la tigaie cu ulei de masline si salata greceasca = 18 lei portia ( Produs vegetarian)
4. Pastrama de oaie cu mamaliguta = 19 lei portia
5. Rasol de vitel cu legume proaspete si hrean = 19 lei portia
6. Pulpa de pui(200 gr) dezosata la gratar cu salata fatoush = 19 lei portia
7. Salata cu pui si branzeturi fine servita cu lipie calda = 18 lei
8. Lasagna cu sos bolognese = 18 lei
9. Placinta irladeza cu pui = 22 lei portia
10. Saramura de crap cu mamaliguta = 19 lei portia
11. Tortelinni cu branza dulce , spanac si parmezan = 18 lei portia
12. Snitel pane din cotlet de porc cu piure de cartofi si salata de rosii cu telemea = 19 lei
13. Pui shanghai cu orez basmatti = 18 lei portia
14. Crap prajit cu mamaliguta si mujdei = 18 lei
15. Rata cu ghimbir , noodless si pak choi = 18 lei portia

DESERT
1. Placinta cu mere si nuci = 4 lei /.100 / gr
2. Placinta cu branza dulce si stafide = 4 lei/ 100 gr
3. Tiramisu = 8 lei/ 150 gr