Joi, 3 martie 2016

Categories:Oferte

ciorba-de-perisoare1. Ciorba de pasare cu taitei de casa = 9 lei/400gr
2. Ciorba de peste cu rosii proaspete , usturoi si leustean verde = 9 lei / 400 gr
3. Supa de pui a la grec = 9 lei / 400 gr
4. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru
5. Supa crema de rosii servita cu crutoane calde cu mozzarela = 9 lei / 400 gr
6. Ciorba de perisoare = 9 lei / 400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie

Meniul zilei
1. Ciorba de perisoare
2. Pulpa de pui la cuptor servite cu orez sarbesc

Meniul zilei vegetarian
1. Supa crema de rosii servita cu crutoane calde cu mozarella
2. Ciuperci proaspete sotate in ulei de maslinecu putin usturoi servite cu orez sarbesc si salata taraneasca

Fel principal
1. Piept de pui pe gratar servit cu placinta de spanac si salata de rosii = 19 lei
pulpe-de-pui-la-cuptor-cu-orez-sarbesc2. File de somon pe grill servit cu salata verde si lamaie = 24 lei portia
3. Salata cu piept de pui , branzeturi asortate , sos de iaurt cu menta si lipie calda = 18 lei portia
4. Pastrav prajit cu mamaliguta , sos lipovenesc cu rosii si usturoi = 19 lei porti
5. Caras proaspat prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi = 19 lei portia
6. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
7. Pui la ceaun , cartofi cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
8. File de dorada servit cu legume proaspete sote = 24 lei portia
9. Scrumbie proaspata pe gratar , cartofi cu rosii si usturoi si sos de capere cu smantana = 22 lei portia
10. Salata vesela cu piept de curcan , ananas , mango , avocado , salata verde , ardei gras rosu si dressing special = 18 lei
11. Piept de curcan pe grill servit cu orez negru pregatit cu rosii cherry , ciuperci proaspete si baby spanac si sos de smantana = 22 lei portia
12. Salata cu piept pui si si avocado cu lipie calda si dressing special = 19 lei portia
13. Frigarui de curcan servite cu legume proaspete pregatite pe gratar = 22 lei portia
14. Legume proaspete pregatite pe gratar servite cu cartofi copti in coaja asezonati cu unt, usturoi si ulei de masline = 18 lei portia
15. Saramura de crap romanesc de dunare cu mamaliguta = 22 lei portia
31-TIRAMISU16. Lasagna cu sos bologness gratinata in cuptor = 19 lei portia
17. Ficatei de pui la tigaie serviti cu piure de cartofi si salata de varza rosie = 19 lei portia
18. File de salau pane , cartofi sotati cu unt si patrunjel verde si sos de capere cu smantana = 24 lei portia
19. Pana de somn la gratar servita cu spanac proaspat , cartofi sote si sos de lamaie cu patrunjel verde= 24 lei portia
20. Pulpa de rata la cuptor pe varza calita servita cu mamaliguta sau lipie calda si ardei iute = 22 lei portia

Desert
Tiramisu = 8 lei
Clatite cu dulceata de caise = 8 lei portia