Joi, 3 decembrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Supa crema de linte rosie cu menta si coriandru = 9 lei /400 gr
3. Ciorba de pasare cu taitei de casa = 9 lei / 400 gr
4. Ciorba de perisoare = 9 lei /400 gr
5. Ciorba turceasca cu miel cu smantana si chimion = 9 lei / 400 gr
6. Supa crema de legume si crutoane aromate = 9 lei /400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei = 18 lei
1. Ciorba de perisoare
2. Ficatei de pui cu piure de cartofi si salata de varza

Meniul zilei vegetarian = 18 lei (post)
1. Supa crema de legume si crutoane aromate
2. Brocolii proaspat, morcovi baby serviti cu piure de telina si pastarnac si dovleac copt

Fel Principal:
1. Saramura de crap(300 gr) cu mamaliguta = 22 lei portia
2. Lasagna cu pui gratinata in cuptor = 19 lei portia
3. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
4. Chiftelute de porc cu verdeturi servite cu cartofi aurii la cuptor salata de vinete si rosii natur = 19 lei portia
5. Pui(300 gr) la ceaun , cartofi inabusiti cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
6. File de somon(150 gr) cu mix de salate si sos pregatit cu lamaie, ulei de masline si busuioc verde = 24 lei/ portia
7. Crap romanesc de dunare prajit servit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
8. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
9. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
10. Asortiment cu legume chinezesti sotate in ulei de susan usor picante , servite cu orez basmatti = 18 lei portia (post)
11. Snitel din cotlet de porc cu piure de cartofi si salata de rosii cu telemea= 18 lei portia
12. File de dorada cu legume prospete sotate in ulei de masline ,ghimbir si putin usturoi = 24 lei portia
13. Tagliatele cu somon usor picante = 19 lei portia
14. Midii proaspete ( 500 gr) in sos de vin cu lipie calda = 25 lei portia
15. Pitti panna (300 gr ceafa de porc la tigaie, cartofi pai, ou, telemea, gogosari) = 22 lei portia
16. Brocolii proaspat, morcovi baby serviti cu piure de telina si pastarnac si dovleac copt (post) = 16 lei portia

Desert:
Tiramisu = 8 lei /150 gr
Clatite cu dulceata = 8 lei portia
Placinta cu mere si nuci = 4 lei /100 gr