Joi, 29 octombrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Ciorba de perisoare cu legume proaspete = 9 lei/ 400 gr
3. Ciorba de pasare cu taitei de casa = 9 lei /400 gr
4. Supa crema de legume =9 lei /400 gr
5. Supa crema de dovleac cu telina si morcov= 9 lei /400 gr
6. Ciorba acra de porc = 9 lei /400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei
1. Ciorba acra de porc
2. Pulpe de pui dezosate cu orez sarbesc

Meniul zilei vegetarian
1. Supa crema de dovleac
2. Orez sarbesc cu ciuperci sote si salata taraneasca

Fel Principal :
1. Pastrama de oaie(250) gr cu mamaliguta si gogonele = 24 lei portia
2. Cotlet de berbecut si cous cous cu rodii si salata valeriana = 24 lei portia
3. Ceafa de porc, cartofi romanesti si salata taraneasca
4. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
5. Pitti panna ( ceafa de porc(300 gr)la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari = 25 lei portia
6. Ciulama cu pui si mix de ciuperci cu mamaliguta = 18 lei portia
7. File de dorada (200 gr) la gratar cu mix de salata si sos de lamaie – 24 lei portia
8. Ficatei trasi la tigaie cu piure de cartofi si salata de varza = 18 lei/ portia
9. Salata cu pui , avocado si dressing special = 18 lei portia
10. Asortiment de carnuri la tigaie cu orez basmatti = 19 lei portia
11. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
12. File de somon cu orez basmatti si legume proaspete sote = 24 lei portia
13. Midii proaspete cu vin alb si lipie calda = 25 lei portia
14. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
15. Frigarui de pui si salata mediteraneana = 18 lei portia
16. Pulpe de pui cu orez sarbesc si salata asortata = 18 lei portia
17. Fasole batuta cu carnati taranesti si salata de muraturi = 18 lei portia

Desert:
1. Tiramisu = 8 lei portia