Joi, 22 octombrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Ciorba de perisoare cu legume proaspete = 9 lei/ 400 gr
3. Supa de ceapa frantuzeasca si crutoane cu mozzarella = 9 lei / 400 gr
4. Bors pescaresc cu crap romanesc de dunare = 9 lei
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei
1. Bors pescaresc cu crap romanesc de dunare
2. Pitti panna (ceafa de porc la tigaie , cartofi pai , ou si telemea)

Meniul zilei vegetarian
1. Supa de ceapa frantuzeasca si crutoane cu mozzarella
2. Frigarui cu legume proaspete , teryaki sos si orez basmatti

Fel Principal :
1. Mazare cu pui si rosii proaspete = 18 lei portia
2. Crap prajit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
3. Lasagna cu pui gratinata in cuptor = 19 lei portia
4. Pastrav ( 150 gr) in crusta de fulgi de porumb cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia
5. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
6. Pitti panna ( ceafa de porc(300 gr)la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari = 25 lei portia
7. Ciulama cu pui si mix de ciuperci cu mamaliguta = 18 lei portia
8. File de dorada (200 gr) la gratar cu mix de salata si sos de lamaie – 24 lei portia
9. Ficatei trasi la tigaie cu piure de cartofi si salata de varza = 18 lei/ portia
10.Salata cu pui , avocado si dressing special = 18 lei portia
11. Cotlet de porc impanat, cartofi aurii la cuptor si salata de varza proaspata = 18 lei portia
12. Asortiment de carnuri la tigaie cu orez basmatti = 19 lei portia
13. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
14. File de somon cu orez basmatti si legume proaspete sote = 24 lei portia
15. Midii proaspete cu vin alb si lipie calda = 25 lei portia
16. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
17. Tagliatele cu somon usor picante = 22 lei portia

Desert
Tiramisu = 8 lei
Clatite cu dulceata = 6 lei portia