Joi, 21 iulie 2016

Categories:Oferte

Oferta Zilei ~ Joi, 21 iulie 2016


Comenzi zilnic între 10:00 și 24:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


Supe/Ciorbe:

ciorba-de-perisoare1. Ciorbă de pasăre cu tăiței de casă = 9 lei / 400 g
2. Ciorbă de perișoare = 9 lei/ 400 gr
3. Ciorba acra de porc cu leustean verde = 9 lei /400 gr
4. Ciorba de vacuta cu legume proaspete = 9 lei/ 400 gr
5. Supa crema de morcov cu ghimbir = 9 lei / 400 gr
6. Supa crema de brocolli cu parmezan = 9 lei /400 gr
**** în prețul afișat aveți inclusă și o jumătate de lipie

Meniul zilei = 18 lei

1. Ciorba de perisoare
2. Pui si cartofi la cuptor cu oregano si salata de varza rosie

Meniul zilei vegetarian = 18 lei

1. Supa crema de brocolli cu parmezan
2. Chiftelute cu naut , linte verde si morcov servite cu piure de mazare

Fel principal

656x440_pulpe-de-pui-cu-cartofi-la-cuptor-2988301. Pui la jar , mamaliguta si mujdei cu unt si mult patrunjel verde = 6 lei / 100 gr
2. Pitti panna ( ceafa de porc trasa la tigaie , cartofi pai ,ou si telemea) = 25 lei /portiaCrap(200 gr) prajit cu mamaliguta si mujdei = 22 lei portia
3. Sarmalute cu carne de porc in foi de varza servite cu mamaliguta = 22 lei portia
4. File de păstrăv (200 gr) în crustă de fulgi de porumb servit cu mămăliguță și sos lipovenesc cu roșii proaspete și usturoi = 22 lei / porția
5. Ceafa de porc la jar servita cu cartofi taranesti , sos brun si salata de castraveciori murati = 22 lei portia
6. Varza calita in cuptor servita cu coasta de porc(200 gr) dezosata lipie calda sau mamaliguta = 19 lei portia
7.Salată cu piept de pui, sfere mici cu branzeturi fine, sos de iaurt cu menta si lipie calda = 18 lei portia
8.Ficăței de pui (250 gr) trași la tigaie cu putin usturoi , serviti cu piure de cartofi si salata de varza rosie = 19 lei / porția
9.Saramura de crap cu rosii proaspete , usturoi si mamaliguta = 22 lei / porția
10.Salată cu piept pui și avocado cu lipie caldă și dressing special = 19 lei / porția
11. Tigaie picanta de porc sau de pui servita cu lipie cu cascaval = 30 lei portia
12. File de somon (150 gr) servit cu asortiment de salate si lamaie = 24 lei portia
13. Cotlet de porc in crusta de sare de mare , cartofi pai ,rosii coapte si parmezan = 25 lei portia
14. File de dorada(150 gr) servit cu asortiment de legume radacinoase si ghimbir = 24 lei portia
15. Varza a la Cluj cu mix de orez si carne de porc = 16 lei portia
16. Dorada proaspata la gratar cu salata verde sau o garnitura la alegere = 12 lei / 100 gr ( se cantareste dupa tratamentul termic)
17, Midii proaspete in sos de vin si patrunjel verde = 25 lei portia
18. Muschiulet de porc ( 200 gr)impanat cu bacon si usturoi , servit cu piure de cartofi si salata de varza rosie = 22 lei portia
19. Platou vegetarian cu ardei copti , salata de vinete , cartofi wedges si dovlecei pane = 18 lei portia
20. Lasagna cu sos bologness gratinata in cuptor = 20 lei portia
21. Placinta cu spanac servita cu piept de pui(150gr ) si salata greceasca = 22 lei portia
22, Creveti proaspeti (150 gr) la wok serviti cu orez prajit = 30 lei portia
23. Salata cu ton , legume proaspete si ou posat = 19 lei portia
24. Salata vesela cu piept de curcan , ananas proaspat, mango si avocado = 18 lei portia
papanasi25. Crap(200 gr) romanesc de dunare prajit cu mamaliguta si mujdei = 22 lei portia

Desert

1. Clatite cu dulceata = 8 lei portia ( doua bucati)
2. Tiramisu = 8 lei / 150 g
3. Tort de mere caramelizat cu sos de artar = 6 lei / 150 gr
4. Papanasi cu smantana si dulceata = 10 lei /portia ( 2 papanasi)

 
* imagini cu titlu de prezentare
 

Comenzi zilnic între 10:00 și 24:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00

 
 

CONSUMATORII CARE SUFERĂ DE ANUMITE ALERGII SUNT SFĂTUIŢI SĂ CONSULTE PERSONALUL CU PRIVIRE LA PRODUSELE / FELURILE DE MÂNCARE / BĂUTURILE CE CONŢIN COMPONENTE ALERGENE.