Joi, 19 noiembrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Supa de fasole (optional bacon) = 9 lei /400 gr
3. Ciorba cu perisoare = 9 le/400gr
4. Ciorba acra din ciolan proaspat de porc = 9 lei/400 gr
5.Supa crema de ciuperci si crutoane aromate la cuptor = 9 lei /400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei = 18 lei
1. Supa de pui a la grec
2. Sarmalute in foi de vita cu iaurt grecesc

Meniul zilei vegetarian = 18 lei (post)
1.Supa crema de ciuperci si crutoane aromate la cuptor
2.Chiftelute de dovlecei cu cartofi si verdeturi in crusta de fulgi de porumb servite cu salata de rosii si patrunjel verde

Fel Principal:
1. Salata cu pui , avocado si dressing special = 18 lei portia = 24 lei portia
2. Pulpa de porc la tava cu cartofi taranesti ,ciuperci sote si sos brun = 19 lei portia
3. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
4. Salata cu avocado, baby spanac si legume proaspete (post) =18 lei portia
5. Pui la ceaun , cartofi inabusiti cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
6. Ficatei trasi la tigaie cu piure de cartofi si salata de varza = 18 lei/ portia
7. Chiftelute de dovlecei cu cartofi si verdeturi in crusta de fulgi de porumb servite cu salata de rosii si patrunjel verde = 18 lei portia
8. Pastrama cu mamaliguta si muraturi asortate = 22 lei portia
9. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
10. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
11. Frigarui de pui si salata mediteraneana cu legume proaspete si ananas = 18 lei portia
12. Snitel din cotlet de porc cu piure de cartofi si salata de rosii cu telemea= 18 lei portia
13. Burritos vegetarian cu fasole rosie , avocado si rosii proaspete = 16 lei portia
14. File de dorada cu legume prospete sotate in ulei de masline ,ghimbir si putin usturoi = 24 lei portia
15. Tagliatele cu pancetta , morcov baby ciuperci proaspete ,smantana si parmezan = 18 lei portia
16. Lasagna cu sos bolognez servita cu salata verde si castraveti cu crema balsamica = 18 lei portia
17. File de pastrav in crusta de fulgi de porumb cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei
18. Pitti panna ( ceafa de porc(300 gr)la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari = 22 lei portia

Desert:
Clatite cu dulceata = 8 lei portia (doua bucati)
Tiramisu = 8 lei /150 gr
Creme broulee =4 lei /100 gr