Joi, 12 noiembrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Ciorba cu perisoare si legume proaspete = 9 lei/ 400 gr
3. Supa crema de legume si crutoane cu unt si usturoi =9 lei 400 gr
4. Ciorba cu afumatura si cartofi si smantana = 9 lei
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Meniul zilei = 18 lei
1. Ciorba de perisoare cu legume proaspete
2. Pui la ceaun cu mamaliguta

Meniul zilei vegetarian = 18 lei
1. Supa crema de legume si crutoane cu unt si usturoi
2. Rissotto din linte rosie cu frigarui din legume proaspete cu sos pesto

Fel Principal :
1. Ciolan proaspat la cuptor cu bere neagra servit cu piure de cartofi si salata de varza murarata = 24 lei portia
2. Rissotto din linte rosie cu frigarui din legume proaspete cu sos pesto = 18 lei portia
3. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
4. Pitti panna ( ceafa de porc(300 gr)la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari = 25 lei portia
5. Pui la ceaun , cartofi inabusiti cu usturoi si mamaliguta = 19 lei portia
6. Ficatei trasi la tigaie cu piure de cartofi si salata de varza = 18 lei/ portia
7. Salata cu pui , avocado si dressing special = 18 lei portia
8. Crap prajit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
9. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
10. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
11. Frigarui de pui si salata mediteraneana cu legume proaspete si ananas = 18 lei portia
12. Snitel din cotlet de porc cu piure de cartofi si salata de rosii cu telemea= 18 lei portia
13. Placinta cu spanac , piept de pui la gratar si salata de rosii = 19 lei portia
14. File de dorada cu legume prospete sotate in ulei de masline ,ghimbir si putin usturoi = 24 lei
15. Tagliatele cu pancetta , morcov baby ciuperci proaspete ,smantana si parmezan = 18 lei portia
16. Lasagna cu sos bolognez servita cu salata verde si castraveti cu crema balsamica = 18 lei portia
17. Midii proaspete cu sos de vin si lipie calda = 25 lei portia
18. Pulpa de porc la tigaie cu cartofi sote si sos madera = 18 lei portia

Desert:
Clatite cu dulceata = 8 lei portia (doua bucati)
Tiramisu = 8 lei /150 gr
Placinta cu dovleac = 4 lei/100gr = 18 lei portia