Duminica, 5 februarie 2017

Categories:Oferte

Oferta Zilei ~ Duminica, 5 februarie 2017


Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


Supe/Ciorbe:

ciorba-de-perisoare1. Ciorba de pasare cu taitei de casa = 9 lei / 350 gr
2. Ciorba radauteana cu pui si smantana = 9 lei/350 gr
3. Ciorba de perisoare si legume proaspete = 9 lei / 350 gr
4. Supa de pui a la grec cu smantana = 9 lei/ 350 gr
5. Ciorba cu ciolan proaspat de porc dreasa cu ou = 9 lei/ 350 gr
6. Supa de fasole cu bacon = 9 lei / 400 gr
7. Supa de vacuta cu legume proaspete = 9 lei/350 gr
**** în prețul afișat aveți inclusă și o jumătate de lipie

Mâncăruri gătite românești

57_13558963601. Tochitură dobrogeană de porc cu ciuperci proaspete, mămăliguță, ou și telemea = 19 lei porția
2. Varza murata calita la cuptor cu rosii proaspete si coasta de porc dezosata la jar= 19 lei portia
3. Fasole cu ciolan proaspat de porc = 19 lei portia
4. Sarmale in foi de varza cu mamaliguta = 19 lei portia
5. Bulz cu branza de burduf , telemea , costita afumata si ou = 15 lei portia

Preparate la grătar

1. Pui la jar, mămăliguță și mujdei cu unt și mult pătrunjel verde = 6 lei / 100g
2. Mușchiuleț de porc împănat (200g) cu costiță și usturoi, servit cu piure de cartofi și castraveciori murați = 22 lei porția
ceafa-de-porc-la-gratar3. Ceafă de porc la jar (200g) servită cu cartofi țărănești și castraveciori murați = 22 lei porția
4. Cotlet de porc în crustă de sare, cartofi pai, roșii coapte și parmezan = 22 lei porția
5. Piept de curcan (200g) la grătar servit cu orez negru, ciuperci proaspete și sos de smântână cu cremă balsamică = 22 lei
6. Muschi de vita pregatit pe jar, servit cu salata proaspata cu avocado si sos de patrunjel verde cu putin usturoi = 55 lei portia

Preparate din pește și fructe de mare

1. Crap românesc de Dunăre prăjit servit cu mămăliguță și mujdei de usturoi = 22 lei porția
saramura2. File de păstrăv (200g) în crustă de fulgi de porumb servit cu mămăliguță și sos lipovenesc cu roșii proaspete, usturoi și pătrunjel verde = 24 lei porția
3. File de doradă proaspătă (200 gr ) servită cu legume proaspete sote și sos de lămâie cu unt și pătrunjel = 35 lei portia
4. Saramură de crap cu legume coapte și mămăliguță = 22 lei porția
5. Păstrăv prăjit servit cu mămăliguță și sos lipovenesc cu roșii și usturoi = 24 lei portia
7. Vongole proaspete la tigaie cu rosii proaspete , usturoi si spaghete _= 24 lei portia
8. File de somon( 120gr) cu salată verde și sos de lămâie cu usturoi și pătrunjel verde = 24 lei porția
9. File de salau(150 gr) pane, cartofi sotati cu unt si patrunjel verde si sos de capere cu smantana = 24 lei portia
10. Guvizi prajiti(200 gr) , tavaliti prin malai , serviti cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia

Preparate la tigaie

tigaie picanta de pui1. Plăcintă irlandeză cu pui, praz și sos smântână = 22 lei porția
2. Ciulama cu pui și ciuperci proaspete servită cu mămăliguță coaptă = 18 lei porția
3. Ficăței de pui (250g) trași la tigaie cu puțin usturoi, serviți cu piure de cartofi și salată de varză roșie = 19 lei porția
4. Tigaie picantă de pui sau din mușchiulet de porc servită cu lipie cu cașcaval = 30 lei porția
5. Pulpe de pui caramelizate în sos soya și zahăr brun, legume cu susan și ghimbir ușor picante și orez basmatti = 22 lei porția
6. Pui la ceaun, cartofi înăbușiți cu usturoi și mămăliguță = 19 lei porția
7. Pitti panna (ceafă de porc trasă la tigaie, cartofi pai, ou, telemea și gogoșari = 24 lei porția

Salate

salata-greceasca-din-pui-si-avocado1. Salată cu piept pui și avocado cu lipie caldă și dressing special = 19 lei portia
2. Salată cu pui și brânzeturi fine servită cu lipie caldă și sos de iaurt cu mentă = 18 lei porția
3. Salată veselă cu piept de curcan, avocado, mango și ananas cu dressing special = 18 lei porția
4. Salată cu ton si legume proaspete = 18 lei porția
5. Salată Caesar cu bacon, sos de smântână, parmezan și lipie caldă = 18 lei porția
6. Salata de leguminoase servita cu dovleac copt , rosii uscate si baby spanac = 15 lei portia
7. Salata usoara de cruditati a la chef ( telina , morcov, mar , ananas proaspat, mango , rodii si baby spanac) = 15 lei portia

Recomandările noastre

lasagna-pui-gratinata-la-cuptor1. Lasagna cu sos bologness , gratinată în cuptor = 20 lei porția
2. Pastrama de oaie cu mamaliguta = 22 lei portia
3. Cotlete de berbecut , piure de cartofi cu trufe si sos brun caramelizat = 20 lei /100 gr ( Specialitate din Noua Zeelanda)
4. Ciolan proaspat de porc( 450 gr) gatit in bere neagra , piure de cartofi si varza murata = 30 lei portia
5. Antricot de vitel ( gatit sous vide) , cartofi gratinati si sos madera ( sos brun, castraveti murati , cognac, vin rosu) = 24 lei portia
6. Rasol de vitel cu legume proaspete si hrean = 24 lei portia
7. Ficat de porc la jar servit cu cartofi cu rozmarin si sos delicat cu crema balsamica= 19 lei portia

Desert

papanasi1. Clătite cu dulceață = 8 lei porția (două bucăți)
2. Papanași cu smântână și dulceață = 10 lei porția (2 papanași)
3. Orez cu lapte și baton de scorțișoară = 6 lei porția
4. Tort de mere și sos caramel = 6 lei porția
5. Placinta cu dovleac( post) = 4 lei / 100g
6. Tiramisu = 8 lei /150 gr

 
* imagini cu titlu de prezentare
 

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00

*** CONSUMATORII CARE SUFERĂ DE ANUMITE ALERGII SUNT SFĂTUIŢI SĂ CONSULTE PERSONALUL CU PRIVIRE LA PRODUSELE / FELURILE DE MÂNCARE / BĂUTURILE CE CONŢIN COMPONENTE ALERGENE.

*** CONFORM ORDINULUI 183/2016 EMIS DE AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR, VĂ INFORMĂM CĂ UNITATEA NOASTRĂ COMERCIALIZEAZĂ, PREPARATE ÎN COMPONENȚA CĂRORA SE UTILIZEAZĂ MATERII PRIME CONGELATE ȘI PRODUSE FINITE CARE PRIN PROCESUL DE PRODUCȚIE NECESITĂ CONGELARE.