Duminica, 12 februarie 2017

Categories:Oferte

Oferta Zilei ~ Duminica, 12 februarie 2017


Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00


Supe/Ciorbe:

ciorba-de-perisoare1. Supa de fasole cu bacon( optional) = 9 lei / 350 gr
2. Ciorba radauteana cu pui si smantana = 9 lei/350 gr
3. Ciorba de perisoare si legume proaspete = 9 lei / 350 gr
4. Supa de pui a la grec cu smantana = 9 lei/ 350 gr
5. Ciorba cu ciolan proaspat de porc dreasa cu ou = 9 lei/ 350 gr
6. Supa de vacuta cu legume proaspete = 9 lei/350 gr
7. Bors lipovenesc de peste acrit cu otet si dres cu usturoi = 9 lei/ 350gr
**** în prețul afișat aveți inclusă și o jumătate de lipie

Mâncăruri gătite românești

57_13558963601. Tochitură dobrogeană de porc cu ciuperci proaspete, mămăliguță, ou și telemea = 19 lei porția
2. Varza murata calita la cuptor cu rosii proaspete si coasta de porc dezosata la jar= 19 lei portia
3. Fasole iahnie cu ciolan proaspat de porc = 19 lei portia = 19 lei portia
4. Bulz cu mamaliguta , branza de burduf , telemea , costita afumata si ou = 15 lei portia
5. Sarmalute in foi de vita servite cu iaurt si lipie calda = 19 lei portia
6. Mancare cu mazare si pui la cuptor , salata de varza rosie = 19 lei portia

Preparate la grătar

1. Pui la jar, mămăliguță și mujdei cu unt și mult pătrunjel verde = 6 lei / 100g
2. Mușchiuleț de porc împănat (200g) cu costiță și usturoi, servit cu piure de cartofi și castraveciori murați = 22 lei porția
ceafa-de-porc-la-gratar3. Ceafă de porc la jar (200g) servită cu cartofi țărănești și castraveciori murați = 22 lei porția
4. Cotlet de porc în crustă de sare, cartofi pai, roșii coapte și parmezan = 22 lei porția
5. Piept de curcan (200g) la grătar servit cu orez negru, ciuperci proaspete și sos de smântână cu cremă balsamică = 22 lei
6. Muschi de vita pregatit pe jar, servit cu salata proaspata cu avocado si sos de patrunjel verde cu putin usturoi = 55 lei portia
7 .Pulpa dezosata la jar( 240 gr) si salata fatoush = 19 lei portia
8. Mititei la jar = 3 lei buc

Preparate din pește și fructe de mare

1. Crap românesc de Dunăre prăjit servit cu mămăliguță și mujdei de usturoi = 22 lei porția
saramura2. File de păstrăv (200g) în crustă de fulgi de porumb servit cu mămăliguță și sos lipovenesc cu roșii proaspete, usturoi și pătrunjel verde = 24 lei porția
3. File de doradă proaspătă (200 gr ) servită cu legume proaspete sote și sos de lămâie cu unt și pătrunjel = 24 lei portia
4. Saramură de crap cu legume coapte și mămăliguță = 24 lei porția
5. Păstrăv prăjit servit cu mămăliguță și sos lipovenesc cu roșii și usturoi = 24 lei portia
6.File de somon( 120gr) cu salată verde și sos de lămâie cu usturoi și pătrunjel verde = 24 lei porția
7.File de salau(150 gr) pane, cartofi sotati cu unt si patrunjel verde si sos de capere cu smantana = 24 lei portia
8. Guvizi prajiti(200 gr) , tavaliti prin malai , serviti cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia

Preparate la tigaie

tigaie picanta de pui1. Plăcintă irlandeză cu pui, praz și sos smântână = 22 lei porția
2. Ciulama cu pui și ciuperci proaspete servită cu mămăliguță coaptă = 18 lei porția
3. Ficăței de pui (250g) trași la tigaie cu puțin usturoi, serviți cu piure de cartofi și salată de varză roșie = 19 lei porția
4. Tigaie picantă de pui sau din mușchiulet de porc servită cu lipie cu cașcaval = 30 lei porția
5. Pulpe de pui caramelizate în sos soya și zahăr brun, legume cu susan și ghimbir ușor picante și orez basmatti = 22 lei porția
6. Pui la ceaun, cartofi înăbușiți cu usturoi și mămăliguță = 19 lei porția
7. Pitti panna (ceafă de porc trasă la tigaie, cartofi pai, ou, telemea și gogoșari = 24 lei porția
8. Creveti pane ( 150 gr) serviti cu orez prajit si sos usor picant cu ceapa verde , ghimbir si
soya sos = 30 lei portia

Salate

salata-greceasca-din-pui-si-avocado1. Salată cu piept pui și avocado cu lipie caldă și dressing special = 19 lei portia( 350 gr)
2. Salată cu pui și brânzeturi fine servită cu lipie caldă și sos de iaurt cu mentă = 18 lei porția( 350 gr)
3. Salată veselă cu piept de curcan, avocado, mango și ananas cu dressing special = 18 lei porția( 300 gr)
4. Salată cu ton = 18 lei porția( 350 gr)
5. Salată Caesar cu bacon, sos de smântână, parmezan și lipie caldă = 18 lei porția( 300 gr)
6. Salata greceasca cu legume proaspete , branza feta si masline = 16 lei portia(350 gr)
7. Salata usoara de cruditati a la chef
( telina , morcov, mar , ananas proaspat, mango , rodii si baby spanac) = 15 lei portia (300 gr)
8. Salata bulgareasca cu legume proaspete , sunca praga , ou si branza ceddar = 16 lei portia( 350 gr)

Recomandările noastre

lasagna-pui-gratinata-la-cuptor1. Lasagna cu sos bologness , gratinată în cuptor = 20 lei porția
2. Pastrama de oaie cu mamaliguta = 22 lei portia
3. Rasol de vitel cu legume proaspete si hrean = 24 lei portia
4. Ficat de porc la jar servit cu cartofi cu rozmarin si sos delicat cu crema balsamica= 19 lei portia
5. Snitel pane din cotlet de porc, cartofi prajiti salata de vinete si rosii natur cu telemea de vacuta = 22 lei portia

Desert

Clatite-cu-gem-catering-slobozia-ialomita-livrare-la-domiciliu1. Clătite cu dulceață = 8 lei porția (două bucăți)
2. Papanași cu smântână și dulceață = 10 lei porția (2 papanași)
3. Orez cu lapte și baton de scorțișoară = 6 lei porția
4. Tort de mere și sos caramel = 6 lei porția
5. Placinta cu dovleac( post) = 4 lei / 100g
6. Tiramisu = 8 lei /150 gr

 
* imagini cu titlu de prezentare
 

Comenzi zilnic între 10:00 și 23:00,

la tel. 0725 166 300 • 0725 166 500 • 0243 23 66 00

*** CONSUMATORII CARE SUFERĂ DE ANUMITE ALERGII SUNT SFĂTUIŢI SĂ CONSULTE PERSONALUL CU PRIVIRE LA PRODUSELE / FELURILE DE MÂNCARE / BĂUTURILE CE CONŢIN COMPONENTE ALERGENE.

*** CONFORM ORDINULUI 183/2016 EMIS DE AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR, VĂ INFORMĂM CĂ UNITATEA NOASTRĂ COMERCIALIZEAZĂ, PREPARATE ÎN COMPONENȚA CĂRORA SE UTILIZEAZĂ MATERII PRIME CONGELATE ȘI PRODUSE FINITE CARE PRIN PROCESUL DE PRODUCȚIE NECESITĂ CONGELARE.