Duminica, 11 octombrie 2015

Categories:Oferte

1. Supa de pui a la grec = 9 lei /400gr
2. Ciorba de perisoare cu legume proaspete = 9 lei/ 400 gr
3. Ciorba de vacuta cu legume proaspete = 9 lei/ 400 gr
**** in pretul afisat aveti inclusa si o jumatate de lipie calda

Fel Principal :
1. Lasagna cu sos bologness gratinata in cuptor = 19 lei portia
2. Placinta irlandeza cu pui, praz si ciuperci proaspete = 22 lei
3. Crap prajit cu mamaliguta si mujdei = 19 lei portia
4. Pulpe de pui dezosata( 200 gr) la gratar , lipie cu usturoi si salata fatoush = 19 lei portia
5. Pastrav ( 150 gr) in crusta de fulgi de porumb cu mamaliguta si sos lipovenesc = 22 lei portia
6. Cotlet de porc(300 gr) in crusta de sare, cartofi pai , rosii coapte si parmezan= 22 lei portia
7. Pitti panna ( ceafa de porc(300 gr)la tigaie , cartofi pai , ou, telemea , gogosari = 25 lei portia
8. Placinta cu spanac , piept de pui la gratar si salata de rosii = 19 lei portia
9. Ciulama cu pui si mix de ciuperci cu mamaliguta = 18 lei portia
10. File de dorada (200 gr) la gratar cu mix de salata si sos de lamaie – 24 lei portia
11. Ficatei trasi la tigaie cu piure de cartofi si salata de varza = 18 lei/ portia
12. Snitel din cotlet de porc ,piure de cartofi si salata de rosii cu telemea= 18 lei portia
13. Ceafa de porc(250 gr) la gratar , cartofi taranesti si salata de varza proaspata = 19 lei portia
14. Asortiment de carnuri la tigaie cu orez basmatti = 19 lei portia
15. Salata cu pui si branzeturi servita cu sos de iaurt si menta si lipie calda = 18 lei
16. File de somon cu orez basmatti si legume proaspete sote = 24 lei portia
17. Midii proaspete cu vin alb , unt si patrunjel verde = 25 lei
portia
18. Saramura de crap romanesc cu mamaliguta = 22 lei portia
19. Sarmalute cu carne in foi de varza = 15 lei portia

Desert :
1.Clatite cu dulceata = 6 lei portia
2. Tiramisu = 8 lei portia